Podotherapie

Wist je dat veel klachten in voeten, benen en zelfs je rug ontstaan vanuit een verkeerde stand van je voeten? Een verkeerde stand of manier van lopen kan zorgen voor een disbalans in je lichaam. Dit zorgt voor overbelasting en hierdoor krijg je klachten in je knieën of heupen en zelfs in je rug. Ook met vermoeide benen of pijn aan je voeten kun je terecht bij de podotherapeut.

Een podotherapeut kijkt en bespreekt waar je last van hebt en onderzoekt of dit te maken heeft met een afwijkende stand of verkeerde manier van lopen. In veel gevallen maken we zolen om de stand te verbeteren en je beter te laten lopen.

Onze podotherapeuten doen veel meer dan alleen zolen maken. Zo kan een verkeerde stand van je tenen ook klachten geven. Een siliconen orthese is hiervoor een oplossing. Daarnaast maken wij gebruik van manuele technieken, shockwave therapie en dry needling. Klachten worden soms ook opgelost met taping of oefeningen. En heb je een ingegroeide nagel of diepe likdoorn die de pedicure er niet uit krijgt dan helpen onze podotherapeuten hierbij graag.

Heb je specifieke klachten? Twijfel je over de stand van je voeten? Maak een afspraak bij Podotherapie Restiau. Onze podotherapeuten doen uitgebreid onderzoek en stellen een duidelijk behandelplan op. Met het doel zo snel mogelijk van je klachten af te komen.

© Copyright - Podotherapie Restiau